Lichtjesavond Bovensmilde

Gedenken met respect en uit liefde

Lichtjesavond: sfeervol, troostrijk en bemoedigend

Op zaterdag 2 november is het ‘lichtjesavond’ op de 4 begraafplaatsen in onze dorpskernen, waar een ieder die een dierbare overledene wil gedenken welkom is tussen 18.30 en 20.00 uur.

Op de begraafplaatsen in de dorpskernen is er de gelegenheid om een lichtje te plaatsen op de graven of bij de urnenmuur en om stil te staan en te gedenken met een traan vanwege het gemis en misschien ook met een glimlach vanwege de fijne herinneringen. De begraafplaatsen worden sfeervol verlicht met vuurpotten en/of met fakkels. Ook hangen er troostrijke gedachten en gedichten langs de sfeervol verlichte paden op de begraafplaatsen. U mag gebruikmaken van de lichtjes die wij aanbieden maar het staat u natuurlijk vrij om uw eigen lichtje mee te brengen.

Gedenkbomen

Op iedere begraafplaats staat een gedenkboom opgesteld. Op een houten schijf kunt u een gedachte, een groet of een wens schrijven, die vervolgens aan de boom wordt bevestigd. Hiervoor kregen we de medewerking van AnneHiel Rondhoutverwerking.

De gezamenlijke uitvaartverenigingen heten u allen (jong en oud) van harte welkom en bieden u de gelegenheid om met elkaar of met de vrijwilligers na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee of warme chocolademelk.

Graag tot ziens op 2 november op de begraafplaatsen van

Bovensmilde Witterweg

Smilde Boerenlaan (Kyllot en Kerkenveld)

Hoogersmilde Rijksweg

Deze website gebruikt cookies Informatie